[art]

Εξατομικευμένα
διαδικτυακά μαθήματα

Διαδικτυακές συναντήσεις με σκοπό την εκμάθηση κιθάρας σε ένα ευρύ φάσμα γνώσεων.

Πώς γίνεται το μάθημα;

Η εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών συνέβαλε στη μείωση της αίσθηση των χιλιομετρικών αποστάσεων με αποτέλεσμα πολλά είδη υπηρεσιών να βασίζονται στο διαδίκτυο. Αυτό με τη σειρά του, σημαίνει πως δίνεται σε όλους η δυνατότητα να έρχονται σε επαφή, εξ’ αποστάσεως, με επαγγελματίες. Στη δική μας περίπτωση προτείνουμε διαδικτυακές συναντήσεις με σκοπό την εκμάθηση κιθάρας σ’ ένα ευρύ φάσμα γνώσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο χρόνος των μαθημάτων ανέρχεται στα 50′ και ανάλογα τις απαιτήσεις και το υπόβαθρο γνώσης του ενδιαφερόμενου “χτίζεται” μια συνεργατική σχέση με σκοπό την γνώση.

Η τιμή του κάθε μαθήματος ανέρχεται στα 22€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Δείγματα ύλης

Δείτε παρακάτω μια λίστα από ενδεικτικά μαθήματα σε μορφή video:

1. Θεωρία μουσικής

2. Αρχική στάδιο εκμάθησης

3. Ασκήσεις με κλίμακες

4. Συγχορδίες

5. Ασκήσεις

6. Blues style

7. Celtic style

8. Country style

9. Flamenco style

10. Funky style

11. Metal style

12. Reggae style

13. Jazz style

14. Αυτοσχεδιασμός

15. Στυλ παιξίματος γνωστών κιθαριστών

16. Παράδειγμα ύλης τραγουδιών

17. Αρμονία

Συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε τις απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα των υποψήφιων μαθητών μας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μαθήματα σε έναν φυσικό χώρο, όπου συνυπάρχουν δάσκαλος και μαθητής δύσκολα θα αντικατασταθούν με την οποιαδήποτε σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας. Εφόσον όμως υπάρχει στοχευμένη λύση εκμάθησης και επαγγελματική διάθεση, θεωρώ πως η ομαλή διεξαγωγή είναι μονόδρομος.

Αυτός είναι και ο σκοπός που κι εμείς είμαστε ανοιχτοί σε μια τέτοια λύση. Η εμπειρία μου στις μουσικές σχολές αποκάλυψε μια καθυστέρηση στην απόδοση της ύλης, με βάση τις διδακτικές γραμμές των εκάστοτε σχολών, με συνέπεια την αργή μετάβαση των μαθητών σε πιο προχωρημένα επίπεδα. Γι αυτό, και θα υπάρχει εξατομικευμένη εκμάθηση προσαρμοσμένη στις καλλιτεχνικές βλέψεις του μαθητή.

Η προσωπική μου διάθεση και πορεία στον κλάδο της εκμάθησης υπηρετώντας τη μουσική με σεβασμό έχει μόνο αυξητικές τάσεις, οπότε και θεωρώ η διάρκεια του κύκλου των μαθημάτων θα έχει μια δευτερεύουσα θέση.

Αν πούμε για παράδειγμα ότι η ηλικία του ενδιαφερόμενου είναι γύρω στα 15 έτη ,όπου έχει υπάρξει μια βασική ανάπτυξη και δεν είναι ζόρικη η διαδικασία κρατήματος της κιθάρας, ακολουθώντας κατά γράμμα τους κανόνες μελέτης, στα πρώτα δέκα μαθήματα θα μπορεί να παίζει κιθάρα σωστά για αρχή θέτοντας νέους στόχους για ακόμη καλύτερα επίπεδα.

Γενικότερα όσο καλύτερο είναι το υπόβαθρο γνώσεων ενός μαθητή, τόσο πιο γρήγορη και άνετη είναι η εκμάθηση. Η ύλη όμως που διατίθεται στα ελληνικά κυρίως αλλά και κάποια αγγλικά papers (θα διατίθενται με την βασική μετάφραση) καλύπτει την κάθε ανάγκη από το σημείο μηδέν.

Θέλετε να ξεκινήσετε μαθήματα;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, δίνοντάς μας κάποια απαραίτητα πρώτα στοιχεία για εσάς, και στη συνέχεια εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλέξουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο διδασκαλίας για εσάς, προσαρμοσμένο στο χρόνο, το επίπεδό σας αλλά και στο στυλ μουσικής που σας ενδιαφέρει!


Έχετε κάποια απορία σχετικά με τα μαθήματα;

Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση ή πρόταση σχετικά με τα εξατομικευμένα μαθήματα μέσω internet, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας!