[art]

Σύνθεση – Ενορχήστρωση

Πλήρης ενορχηστρωμένη πρόταση με συνθετική επιμέλεια, βασιζόμενη στη μουσική ιδέα σας

Η μουσική σας ιδέα πλήρως ενορχηστρωμένη!

Η νέα εποχή, στηρίζεται σε έναν μεγάλο βαθμό στην διαδικτυακή κουλτούρα. Παρόλο που το πεδίο της προβαλλόμενης τέχνης φαντάζει περίπλοκο, εντούτοις δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους ανθρώπους να εκφραστούν. 

Το κατάλληλο μουσικό υπόβαθρο μουσικών γνώσεων που διαθέτει το γραφείο μας, παρέχει μια πλήρη ενορχηστρωμένη πρόταση με συνθετική επιμέλεια βασιζόμενο στην ιδέα του ενδιαφερόμενου.

Πώς μπορώ να στείλω την ιδέα μου;

Από εσάς ζητάμε την μουσική σας ιδέα όσο το δυνατόν πιο καθαρή από κινητό ή κάποιο άλλο πολυμέσο, για παράδειγμα κιθάρα-φωνή ή σκέτο κιθάρα εάν πρόκειται για instrumental. Εμείς αναλαμβάνουμε την ιδέα σας αυτή να την ενορχηστρώσουμε, να την επιμεληθούμε, να την διορθώσουμε( όπου και αν χρειαστεί) σύμφωνα με το ακουστικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε και τις όποιες επιρροές σας.                        

Πόσο κοστίζει;

Η τιμή για μια τέτοια προσέγγιση θα κυμαίνεται από 110-190€ για 3.5′ μουσικής και για 3 ενορχηστρωτικά κανάλια (πχ Φωνή, Κιθάρα, Βιολί) συμπεριλαμβανομένου της βασικής μελωδίας. ¨

Για περισσότερα κανάλια θα υπάρχει μεταξύ μας συνεννόηση με έγγραφη μορφή αναλυτικής προσφοράς για να βγει μια τελική τιμή ανάλογα τον όγκο και την επιθυμία του ενδιαφερόμενου. 

Δεκτές αλλαγές – διορθώσεις θα γίνονται 2, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση, ενώ για παραπάνω διορθώσεις θα υπάρχει μια επιπλέον χρέωση της τάξεως του 15% από την συμφωνηθέντα αρχική τιμή.
(Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Παράδειγμα ενορχήστρωσης
3 καναλιών

Alexis' guitar

Αρχική ιδέα (κιθάρα)

Η αρχική ιδέα με ένα μόνο όργανο, χωρίς κάποια επιπλέον συνοδεία, ηχογραφημένη απλά με ένα κινητό τηλέφωνο.

1 κανάλι

Η αρχική ιδέα ψηφιοποιείται στον υπολογιστή και δημιουργείται το 1ο ενορχηστρωτικό κανάλι (φλάουτο).

2 κανάλια

Προστίθεται το 2ο ενορχηστρωτικό κανάλι (κιθάρα).

3 κανάλια

Η ιδέα εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο με 3ο ενορχηστρωτικό κανάλι (harpsihord).

Χρειάζεστε περισσότερα κανάλια; Γιατί όχι!

4 κανάλια

Προστίθεται μπάσο ως το 4ο ενορχηστρωτικό κανάλι.

5 κανάλια

Η ιδέα παίρνει ακόμη πιο ολοκληρωμένη μορφή. Προστίθενται και τα τύμπανα, ως 5ο ενορχηστρωτικό κανάλι!

Συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε τις απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα σχετικά με τη σύνθεση/ενορχήστρωση.

Η γνώση της θεωρίας δεν είναι απαραίτητη, όσο κι αν θα βοηθούσε στη μεταξύ μας τεχνική επικοινωνία. Εφόσον ”πατάτε” σε αντικειμενικά καλό ηχητικό αποτέλεσμα ρυθμικής κυρίως κατάστασης, όσο απλοϊκής μορφής και αυτό να βρίσκεται, τότε το πρώτο μεγάλο βήμα έχει ήδη γίνει.

Η κεντρική ιδέα της ενορχήστρωσης θα βασίζεται σε μια πραγματική μελωδία 12-φθογγου ευρωπαϊκού συστήματος. Το μουσικό όργανο που θα χρησιμοποιήσετε είναι καθαρά δική σας επιλογή. Εμάς και ένα μελωδικό σφύριγμα της ιδέα σας μας είναι αρκετό.

Φυσικά και μπορεί να γίνει αυτό. Εμείς διαλέξαμε μια μέση διάρκεια βασισμένη στην παγκόσμια ηχογραφημένη μουσική. Είναι ένας ικανοποιητικός χρόνος για μια μελωδική πλοκή να αναπτυχθεί και να ακουστεί.

Για να βγει μια προσφορά στην ενορχήστρωση πρέπει να μελετηθούν πολλές μεταβλητές. Για να παρθεί μια τελική άποψη για το πως θα κινηθεί ένα κομμάτι, χρειάζεται χρόνος και μεθοδικότητα. Αν το βάζαμε σε ποσοστό αποτελέσματος η προεργασία θα κατείχε το 55% και η υλοποίηση το 45%. Για αυτό και η τιμή που θα δοθεί ποικίλλει και είναι σημαντική η ακριβέστερή της διατύπωση.

Θέλετε να μας στείλετε την ιδέα σας;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, δίνοντάς μας κάποια απαραίτητα πρώτα στοιχεία το μουσικό έργο, το οποίο ενδιαφέρεστε να σας ενορχηστρώσουμε.

Στη συνέχεια εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, δίνοντας σας στοιχεία για το πώς μπορείτε να μας στείλετε την ηχογράφησή σας καθώς και για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε την αναλυτική οικονομική μας προσφορά!


Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη ενορχήστρωση;

Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση ή πρόταση σχετικά με την υπηρεσία σύνθεσης – ενορχήστρωσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας!